Bestil tid

Har du spørgsmål til om vi kan hjælpe dig, eller ønsker du at booke en tid så ring eller skriv til os.

Vælg afdeling og kontakt os

KONTAKT

HOLBÆK
 • Bysøstræde 1
  4300 Holbæk
 • Casper: 6128 8600

 • Jakob: 2244 6579

 • Nadia Pedersen: 2746 2956

 • kontakt@minosteopat.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag       kl. 8.00 – 17.30

Ved pludseligt opståede problemer tilbyder vi behandling i både weekend, helligdage og uden for normale åbningstider.
Lige meget hvornår du vil have behandling så kontakt din nærmeste afdeling.

 • AKUTTELEFON HOLBÆK: 6061 6168

BEHANDLERE I HOLBÆK

Casper GlistrupCasper Glistrup

Casper Glistrup

Fysioterapeut og osteopat stud.

 • 6128 8600

Jeg er født i 1986 og bor i Hagested lidt uden for Holbæk med min kone, og vores søn på 5 år.
Jeg har igennem hele mit liv været meget aktiv. Jeg har spillet badminton og golf i mange år, og har de sidste 5 år trænet meget triatlon, og kørt ironman i 2012 og en halv ironman i 2015.

Jeg blev uddannet professionsbachelor i fysioterapi i 2015 og har arbejdet på forskellige klinikker i lokalområdet.
Jeg læser til osteopat på 4. år på The International Academy of Osteopathy . Jeg har derfor valgt at stoppe som fysioteraput og gå fuldtid som Osteopat stud, hos Min Osteopat i Holbæk. Her vil en kombination af at følge Alex og Jakob, udvikle mig som osteopat.

Johannes Soon HultbergJohannes Soon Hultberg

Johannes Soon Hultberg

Fysioterapeut og osteopat stud.

 • 6089 0182

Jeg er født i 1986 og bosat i Næstved. Jeg har gennem hele mit liv været sportsinteresseret, og dyrket gymnastik i 25 år. Jeg har nu kastet mig over golfsporten og nyder den udendørs natur.

Jeg er uddannet professionsbachelor i fysioterapi fra University College Sjælland, Næstved i januar 2014. Jeg har siden arbejdet på 2 private fysioterapiklinikker, med behandling af alle former for skavanker og gener i bevægeapparatet, og med fokus på træning af ryglidelser, gigt samt multiple sclerose.

Jeg er i start september 2019 uddannet osteopat fra IAO – International Academy of Osteopathy i København, hvor jeg bl.a. skrev speciale omkring kæbegener.

Jeg vil være at finde på klinikken i Kalundborg.

Jakob LangkjærJakob Langkjær

Jakob Langkjær

Fysioterapeut og osteopat

 • 2244 6579

Jeg er det nye og yngre skud på stammen i Min Osteopat. Jeg er født i 1988 og er oprindeligt fra Svinninge, men bor nu i Vindekilde sammen med min kæreste og vores lille dreng. Min fritid afspejler meget mine professionelle værdier i en kombination af at få fysisk og mental sundhed til at gå op i en højere enhed med privat- og familieliv.

Jeg er bachelor i fysioterapi fra Metropol, København – Januar 2016. Jeg fik undervejs i min uddannelse, øjnene op for at fysioterapi som udgangspunkt ikke ville give mig det fulde billede af menneskets fysiologi og de behandlingsmuligheder jeg på sigt kunne tilbyde mine patienter. Jeg blev bekendt med osteopatien og dens nuancerede billede af hvilke øvrige faktorer som har indflydelse på patientens pågældende problematik samt hvordan man kan tilbyde et langt større sortiment af behandlingsmuligheder mod at afhjælpe pågældende problematik. Jeg startede som almen fysioterapeut, hvor jeg behandlede alt fra ældre til den absolutte sportselite. Det stod hurtigt klart for både mig og mine patienter, at osteopatien kunne afhjælpe de skavanker, som de havde gået til fysioterapeut med i årevis.

I 2017 arbejdede jeg en enkelt dag om ugen i Manuel Medicinsk Klinik v. Michael Cohrt. Jeg har også modtaget undervisning af Michael Cohrt i samme periode. Siden 1. januar 2018 har jeg arbejdet fuldtid hos Min Osteopat, og fra januar 2019 vil jeg træde ind som medejer af klinikken i Holbæk, sammen med Alex og Casper.