Bestil tid

Har du spørgsmål til om vi kan hjælpe dig, eller ønsker du at booke en tid så ring eller skriv til os.

Vælg afdeling og kontakt os

KONTAKT

KALUNDBORG
 • Kordilgade 30 (i gården)

  4400 Kalundborg
  (ikke på selve gågaden, men beliggende lige overfor H&M ud til p-plads)

 • Sussi Skødebjerg: 4249 4145
  (modtager IKKE SMS)
 • Sandra Rasmussen: 2925 1521
 • kontakt@minosteopat.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag       kl. 8.00 – 17.30

Ved pludseligt opståede problemer tilbyder vi behandling i både weekend, helligdage og uden for normale åbningstider.
Lige meget hvornår du vil have behandling så kontakt din nærmeste afdeling.

 • AKUTTELEFON KALUNDBORG: 4249 4145

BEHANDLERE I KALUNDBORG

Sussi SkødebjergSussi Skødebjerg

Sussi Skødebjerg Vedel
Min Osteopat Kalundborg

Fysioterapeut og osteopat

 • 4249 4145

Jeg er født i 1978 og bor i Kundby med min mand og to børn (født i 2005 og 2009). Jeg har i mange år været aktiv håndboldspiller på divisionsniveau.

Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2003 og fik efterfølgende arbejde på en privatklinik, da det var den manuelle behandling, der havde min store interesse. Men i min behandling mødte jeg mange ubesvarede spørgsmål, jeg havde behov for flere redskaber i min behandling og i 2006 begyndte jeg at læse på den belgiske skole for osteopati. Her fik jeg et mere helhedsorienteret perspektiv på behandling af menneskekroppen, og blev bekræftet i, at problemet kan udspringe et helt andet sted end der hvor symptomet er fremkommet.

Jeg blev færdig som osteopat i 2012, hvor jeg skrev speciale om babyer med refluxproblemer.

I perioden 2001-2011 arbejdede jeg som fysioterapeut på Klinik for fysioterapi v/Tomas Hviid i Svebølle.

I perioden 2011-2015 var jeg behandler i Manuel Medicinsk Klinik v. Michael Cohrt. Inden min ansættelse modtog jeg undervisning af Michael Cohrt.

Siden 1. januar 2015 har jeg været medejer af Min Osteopat og arbejdet i Min Osteopat Kalundborg, hvor jeg dagligt behandler både babyer, børn og voksne.

Jeg har i 2017 og 2018 taget en kursusrække for uddannede osteopater vedrørende manuel behandling af patienter med fertilitetsproblemer, patienter med graviditetsrelaterede gener, nyfødte/babyer samt barnets motoriske udvikling – hvordan den fremmes og hvad man som osteopat skal være opmærksom på, når man undersøger en baby eller et barn. Er der bestemte bevægelser barnet er udfordret på (fx nakke, ryg eller ekstremiteterne), skal det hjælpes evt. med manuel behandling eller øvelser, således at det bliver i stand til at udføre dette og følge sin motoriske udvikling.

Jeg bestræber mig på konstant at opdatere min uddannelse med spændende kurser og efteruddannelse.

Sandra Rasmussen

Sandra Rasmussen

Fysioterapeut og osteopat

 • 42494145

Jeg er født i 1986 og bosat i Næstved. Jeg har gennem hele mit liv været sportsinteresseret, og dyrket gymnastik i 25 år. Jeg har nu kastet mig over golfsporten og nyder den udendørs natur.

Jeg er uddannet professionsbachelor i fysioterapi fra University College Sjælland, Næstved i januar 2014. Jeg har siden arbejdet på 2 private fysioterapiklinikker, med behandling af alle former for skavanker og gener i bevægeapparatet, og med fokus på træning af ryglidelser, gigt samt multiple sclerose.

Jeg er i start september 2019 uddannet osteopat fra IAO – International Academy of Osteopathy i København, hvor jeg bl.a. skrev speciale omkring kæbegener.

Jeg vil være at finde på klinikken i Kalundborg.