Massage

Massage hos Min Osteopat

OBS: Tilbydes kun i Holbæk og Slagelse

25 minutter: 250 kr.

50 minutter: 450 kr.

Fysiske fordele ved massage

Mange mennesker har rigeligt at se til i hverdagen. Og hvis du har en tendens til at overbelaste dig selv, kommer det sandsynligvis heller ikke som en overraskelse, når din krop begynder at smerte. Heldigvis kan en god omgang massage gøre underværker – og dét både for dit fysiske og dit psykiske helbred.

Psykiske fordele

Undersøgelser viser, at massage ligeledes er et glimrende våben mod psykiske belastningstilstande som stress, depression og angst. Når du får massage, får du mulighed for at slippe tankemylderet i dit hoved og komme godt og grundigt ned i din krop.

Massage løsner op i kroppen

Når du får massage, bliver dine led og muskler æltet, løsnet og blødgjort. Det er ganske normalt, at du føler en varme i kroppen i løbet af massagen, og dét skyldes, at massage både virke mod stivhed og smerter, samtidig med at dit blodtryk og din blodcirkulation forbedres.
Massage er særligt godt mod smerter, som relaterer sig til dit muskel- og bindevæv, og hvis du har et fysisk krævende arbejde, kan du med fordel overveje jævnligt at bestille tid hos en massør.

Kontakt Min Osteopat i dag

Vil du bestille tid til din næste massage? Så kontakt Min Osteopat på 60 61 61 68 alle hverdage mellem 9 og 12, eller skriv til os på: kontakt@minosteopat.dk.