Bestil tid

Har du spørgsmål til om vi kan hjælpe dig, eller ønsker du at booke en tid så ring eller skriv til os.

Vælg afdeling og kontakt os

KONTAKT

NUUK
  • Sanavej 1-402
    3900 Nuuk

  • Alex: +299-26-7-9-13

  • kontakt@minosteopat.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag       kl. 9.00 – 15.00

Ved pludseligt opståede problemer tilbyder vi behandling i både weekend, helligdage og uden for normale åbningstider.
Lige meget hvornår du vil have behandling så kontakt din nærmeste afdeling.

  • AKUTTELEFON HOLBÆK: +299-26-7-9-13

BEHANDLERE HOS MIN OSTEOPAT

Alex GlistrupAlex Glistrup

Alex Glistrup
Min Osteopat Nuuk

Fysioterapeut og osteopat

  • +299-26-7-9-13

Jeg bor i Holbæk sammen med min kæreste og vores to små rollinger. Jeg har hele mit liv dyrket elitesport og gennem de sidste år lavet 4 Ironman hvor jeg har trænet på højt plan.

Jeg er uddannet fysioterapeut fra metropol i København og fik min eksamen i januar 2008. Jeg startede på en privat klinik lige efter jeg blev færdig. Jeg fik hurtigt følelsen af at min viden omkring behandling af hele kroppen var mangels fuld og igennem en kollega på klinikken fik jeg øje for Osteopati.

Jeg startede min uddannelse som Osteopat i August 2008 og efter 5 år kunne jeg i 2013 kalde mig Osteopat. Jeg arbejde på det tidspunkt som fysioterapeut, men startede som osteopat hvor jeg I perioden 2011-2015 var jeg ansat som behandler i Manuel Medicinsk Klinik v. Michael Cohrt. Inden min ansættelse modtog jeg undervisning af Michael Cohrt. Siden 1. januar 2015 har jeg arbejdet i og været medejer af Min Osteopat, hvor jeg til dagligt behandler både babyer, børn og voksne.

Fra Juli 2019 flytter min familie og jeg til Nuuk i Grønland. Min Kæreste har fået arbejde der i et par år og jeg åbner en ny afdeling af Min Osteopat i Nuuk.