Bestil tid

Har du spørgsmål til om vi kan hjælpe dig, eller ønsker du at booke en tid så ring eller skriv til os.

Vælg afdeling og kontakt os

KONTAKT

ROSKILDE
  • Byleddet 12
    4000 Roskilde
  • Johannes Soon Hultberg: 6089 0182
  • kontakt@minosteopat.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag       kl. 8.00 – 17.30

Ved pludseligt opståede problemer tilbyder vi behandling i både weekend, helligdage og uden for normale åbningstider.
Lige meget hvornår du vil have behandling så kontakt din nærmeste afdeling.

  • AKUTTELEFON HOLBÆK: 6061 6168

BEHANDLERE HOS MIN OSTEOPAT ROSKILDE

Johannes Soon HultbergJohannes Soon Hultberg

Johannes Soon Hultberg

Fysioterapeut og osteopat stud.

  • 6089 0182

Jeg er født i 1982 og bor i Rødovre med min kone og 2 skønne børn.
De sidste 18 år har jeg dyrket kampsporten Shinson Hapkido i Roskilde.
Jeg er uddannet professionsbachelor i fysioterapi år 2014. Siden har jeg arbejdet som Fysioterapeut på privatklinik i København. Jeg har altid været fascineret af kroppens egen evne til at hele, derfor var det meget naturligt at overbygge fysioterapien med uddannelsen til osteopat. Jeg læser på The International Academy of Osteopathy, til master of science i Osteopati.