Bestil tid

Har du spørgsmål til om vi kan hjælpe dig, eller ønsker du at booke en tid så ring eller skriv til os.

Vælg afdeling og kontakt os

KONTAKT

SLAGELSE
  • Vestsjællandscentret 10a, 2. sal
    4200 Slagelse

  • Nadia Pedersen: 2746 2956
  • kontakt@minosteopat.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag       kl. 8.00 – 17.30

Ved pludseligt opståede problemer tilbyder vi behandling i både weekend, helligdage og uden for normale åbningstider.
Lige meget hvornår du vil have behandling så kontakt din nærmeste afdeling.

  • AKUTTELEFON KALUNDBORG: 4249 4145

BEHANDLERE HOS MIN OSTEOPAT SLAGELSE

Nadia PedersenNadia Pedersen

Nadia Pedersen

Fysioterapeut og osteopat stud.

  • 2746 2956

Jeg er født i 1984 og bor i Skælskør med min mand og vores dejlige datter.

Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2007 i Køln og har mere end ti års erfaring i at lave fysioterapi på klinik. Særligt har jeg interesse i manuelle behandlinger og suppleret min fysioterapiuddannelse med forskellige kurser. Jeg startede min femårig uddannelse som osteopat i 2015 på IAO for at få en mere helhedsorienteret tilgang til behandlingerne.